niet groot
maar groots in kwaliteit!

Laatste nieuws

  • nieuwe koi 2015
  • vijver gerealiseerd
  • Kejava-koi 10 jaar
  • Op facebook!

laatste nieuws.


Februari 2014
Kejava-koi bestaat 10 jaar!

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Kejava-koi haar deuren voor het eerst opende voor haar klanten.
Door de handicap van Kees, die een aantal jaar daarvoor zijn rechterbeen verloor, kon hij zijn oorspronkelijke werk als tegelzetter niet meer uitoefenen. Voor Kees is zijn werk altijd zijn hobby geweest. het deed iedereen dan ook groot verdriet om te zien hoe deze levenslustige man thuis kwam te zitten.

Het was zijn vrouw Nellie die het idee opperde om van zijn andere grote hobby zijn beroep te maken. Dit bleek uiteindelijk een ongekend succes te worden.

Door hun enthousiasme en inzet zijn deze 10 jaar niet onopgemerkt in de 'koi-wereld' voorbij gegaan. Kejava-koi heeft een grote naam en een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Op verschillende koi-shows zijn dan ook heel wat prijzen in de wacht gesleept.

Ook in deze economisch moeilijke tijden houdt Kejava-koi zich staande tussen alle grote koihandelaren. Door de klantgerichtheid en proffesionaliteit is het voor Kees iedere keer weer een uitdaging om voor ieder probleem een passende oplossing te bedenken. Het vertrouwen dat de klanten hem geven brengt hem de voldoening waar hij het allemaal voor doet. 'Als je een tevreden klant de winkel ziet verlaten dan is je dag weer goed' aldus een trotse Kees.

'Tenslotte willen we iedereen bedanken die we in deze 10 jaar hebben mogen helpen met hun hobby en hopen we dat we dit nog lang kunnen blijven doen'Kejava Koi
Johan Frisostraat 10
5246TH Rosmalen (Hintham)
tel.: 073-5996655
b.g.g. 06-55140931

Email: info@kejava-koi.nl